P&L food retail
Základní poznatky o fungování retailového řetězce.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 68 stran : ilustrace ; 30 cm
- Vydáno
-
Praha :
Oeconomica,
2015
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Vysokoškolská skripta
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů
- Uživatelské určení
- Doporučeno pro bakalářské studium na VŠE v Praze
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-245-2130-5
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Masarykova univerzita - Ekonomicko-správní fakulta - Středisko vědeckých informací
|
|
||||||
|
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
|
|
||||||
|
Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava - Ústřední knihovna
|
|
288670 | |||||
|
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně - Knihovna
|
|