Dietologie pro lékaře, farmaceuty, zdravotní sestry a nutriční terapeuty

To chci

Publikace určená zdravotnickým pracovníkům poskytuje základní orientaci v léčbě dietou a poučení o významu potravin v prevenci a léčbě nemocí.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Štěpán Svačina, 1952-
Další autoři
Dana Müllerová, 1962-
Alena Bretšnajdrová, 1957-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
341 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Triton, 2013
Vydání
2., upr. vyd.
Edice
Lékařské repetitorium
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-7387-699-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Institut klinické a experimentální medicíny - Odbor informatiky - Vědecká lékařská knihovna
KG 9981, a
Univerzita Karlova - 1. lékařská fakulta - Ústav vědeckých informací
Univerzita Karlova - 2. lékařská fakulta - Ústav vědeckých informací
Univerzita Karlova - 3. lékařská fakulta - Středisko vědeckých informací
Univerzita Karlova - Fakulta tělesné výchovy a sportu - Ústřední tělovýchovná knihovna
Knihovna univerzitního kampusu - fond Lékařské fakulty MU Brno
Veterinární univerzita Brno - Studijní a informační středisko - Univerzitní knihovna
Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů - specializovaná knihovna Brno
15019
Městská knihovna Krnov
Univerzita Karlova - Lékařská fakulta v Hradci Králové - Lékařská knihovna
Městská knihovna Žatec
Univerzita Karlova - Lékařská fakulta v Plzni - Středisko vědeckých informací
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně - Knihovna
Krajská nemocnice T.Bati, a.s. - Středisko vědeckých informací Zlín
19344