Dieta při cukrovce a jejích komplikacích
Brožurka vysvětluje hlavní zásady, kterými se má diabetik při stravování řídit, a přináší řadu předpisů jídel vypracovaných podle zásad správné výživy diabetika.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 108 stran ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Avicenum, zdravotnické nakladatelství,
1986
- Vydání
- 3. vydání
- Témata
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Národní lékařská knihovna - oddělení vědeckých informací při Ministerstvu zdravotnictví
|
|
K 3535 | |||||
|
Městská knihovna Velké Opatovice
|
|
||||||
|
Městská knihovna Vratimov
|
|
||||||
|
Nemocnice Havířov, p.o. - Referát knihovny a vědeckých informací
|
|
DT 1271 | |||||
|
Městská knihovna Žatec
|
|
||||||
|
Univerzita Karlova - Lékařská fakulta v Plzni - Středisko vědeckých informací
|
|
||||||
|
Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. Městská knihovna Karla Poláčka
|
|
||||||
|
Městské kulturní středisko Tachov - knihovna
|
|