Dieta při cukrovce a jejích komplikacích

To chci

Brožurka vysvětluje hlavní zásady, kterými se má diabetik při stravování řídit, a přináší řadu předpisů jídel vypracovaných podle zásad správné výživy diabetika.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Páv, 1923-1998
Další autoři
Hana Štorková
Věra Lamačová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
108 stran ; 21 cm
Vydáno
Praha : Avicenum, zdravotnické nakladatelství, 1986
Vydání
3. vydání
Témata

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Národní lékařská knihovna - oddělení vědeckých informací při Ministerstvu zdravotnictví
K 3535
Městská knihovna Velké Opatovice
Městská knihovna Vratimov
Nemocnice Havířov, p.o. - Referát knihovny a vědeckých informací
DT 1271
Městská knihovna Žatec
Univerzita Karlova - Lékařská fakulta v Plzni - Středisko vědeckých informací
Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. Městská knihovna Karla Poláčka
Městské kulturní středisko Tachov - knihovna