Chemie potravin
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 629 s.
- Vydáno
-
Praha :
SNTL - Nakladatelství technické literatury,
1983.
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. - Středisko vědeckých informací
|
|
B 18054 | |||||
|
Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i. - Knihovna
|
|
25060 | |||||
|
Univerzita Karlova - Přírodovědecká fakulta - Knihovna chemie
|
|
||||||
|
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - Centrum informačních služeb
|
|
||||||
|
Národní lékařská knihovna - oddělení vědeckých informací při Ministerstvu zdravotnictví
|
|
K 2453 | |||||
|
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
|
|
UK-81609/1 | |||||
|
Veterinární univerzita Brno - Studijní a informační středisko - Univerzitní knihovna
|
|
9760 | |||||
|
Masarykova univerzita - Knihovna univerzitního kampusu - Chemicko-biologická sbírka PřF MU
|
|
||||||
|
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
|
|
||||||
|
Botanický ústav AV ČR, v. v. i. - pracoviště Třeboň - Knihovna
|
|
CH-58 | |||||
|
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - knihovna
|
|
B 2520 | |||||
|
Regionální knihovna Teplice, příspěvková organizace
|
|
||||||
|
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně - Knihovna
|
|