Příručka sklepního hospodářství
Ježto je určen vinohradnické praxi, omezuje se spisek v theoretické části (poznámky k biologické kontrole přípravy vína, posuzování vína chemickým rozborem, posuzování pomoc. látek pro sklep. hospodářství, hodnocení a zužitkování vin. odpadků a j.), na míru nezbytně nutnou. Věnuje pozornost novým pracovním methodám a zkušenostem … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 227 s. : il.
- Vydáno
-
V Brně,
Ústřední svaz československých vinařů,
1949
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Knihovna Ústředního svazu čs. vinařů Brno
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
|
|
UK-10218/1 | |||||
|
Regionální muzeum v Mikulově, příspěvková organizace - knihovna
|
|