Výživa a vaření : učebnice nauky o domácnosti pro III. třídu středních škol

To chci

V první části učebnice představuje základní poznaty o výživě a souvislosti složení potravin s jejich uchováváním a úpravou. Druhá část seznamuje se základy praxe vaření, třetí část podává přehled předpisů a postup práce při úpravě jednotlivých pokrmů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vilém Hons, 1890-1969
Další autoři
Marie Úlehlová-Tilschová, 1896-1978
Marie Jelínková
Běla Weinzettelová, 1909-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
231 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství učebnic, 1951
Vydání
Druhé vydání
Témata
Popis jednotky
51000 výtisků (5001-56000)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně, p.o. - Knihovna