Ovocnictví : učebnice pro vys. školy zeměd., fakulty agronomické a provozně ekon.

To chci

Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě a hnojení ovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, sklizni a zásadám celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Červenka
Další autoři
Ondřej Švarc
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
368, [8] s. : il., fot., tb., grafy ; 8°
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1967
Vydání
2., upr. vyd.
Edice
Rostlinná výroba
Témata
Popis jednotky
Obálka a vazba: Ivan Sova
7001-22000 výt.
Přehl. doporučené lit.
Česko-slov. slovníček
Bibliografie
Věcný rejstřík

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
LES-11180/0
Masarykova univerzita - Knihovna univerzitního kampusu - Chemicko-biologická sbírka PřF MU
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - knihovna
B 2008
Městská knihovna Žatec