Josef Holas
Autor učebních textů pro střední hotelové školy z technologie přípravy jídel.
Uloženo v:
Authority Details
- Zdroj
- Jeho: Technologie přípravy pokrmů. 1981
- Typ dokumentu
- Ostatní Informace o osobách
- Publikace
Instituce:
Národní autority ČR
Záznam není součástí řezu
MARC
LEADER | 00000nz a2200000n 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | mzk2009533562 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20091217124627.0 | ||
008 | 090831|n|acnnnaabn n a|a | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Holas, Josef |7 mzk2009533562 | |
670 | |a Jeho: Technologie přípravy pokrmů. 1981 | ||
670 | |a NKC |b autoritní forma | ||
678 | 0 | |a Autor učebních textů pro střední hotelové školy z technologie přípravy jídel. | |
906 | |a za20091207 |b orloma | ||
906 | |a ko20091217 |b pospel | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000533562&local_base=AUT |