Functional profile of carob (Ceratonia siliqua L.) beans and pod pulp originated from the Republic of Moldova

To chci

This study provides the first insight into the biologically active potential (total phenolic compounds, flavonoids, tannins and antioxidant activity) of Moldavian сarob beans and pod pulp in comparison with carob grown in Algeria, Spain, and Italy. The results showed that the samples of Moldavian carob contain significant amounts (P ≤ 0.05) of biologically celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Tatiana Capcanari
Další autoři
Aurica Chirsanova, Oxana Radu, Eugenia Covaliov, Violina Popovici, Rodica Siminiuc
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
8 ilustrací
Publikováno v
Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 40, č. 6 (2022), s. 465-473
Témata
Popis jednotky
1 fotografie, 2 grafy, 5 tabulek
Bibliografie
Literatura na straně 472-473 (32 záznamů)

:

Informace o knihovně

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Neznámý