Native Rice Starch and Linseed Gum Blends: Effect on Pasting, Thermal and Rheological Properties

To chci

Native rice starch was replaced at 3, 6, 9, and 12% with linseed gum. The objective of replacement was to modify the starch properties as an alternative to chemical and enzymatic modification. In the presence of linseed gum, peak and final viscosities were increased significantly as compared to plain rice starch. Pasting temperature was decreased in the presence celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Shahzad Hussain
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
9 ilustrací
Publikováno v
Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 33, č. 6 (2015), s. 556-563
Témata
Popis jednotky
4 grafy, 5 tabulek
Bibliografie
Literatura na straně 562-563 (37 záznamů)

:

Informace o knihovně

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie