Xanthohumol: možnosti izolace a obohacování piva

To chci

Xanthohumol is the main prenylated flavonoid from hop plants with proven positive effects on human health. Currently, the only source of this substance in human diet is beer, where the content of xanthohumol rarely exceeds 0.1 mg l-1. The present article gives a comprehensive overview of current trends in the isolation of xanthohumol from hop cones and of production celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Lukáš Jelínek , Marcel Karabín , Tomáš Kinčl, Tereza Hudcová , Blanka Kotlíková, Pavel Dostálek, 1963-
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
5 il.
Publikováno v
Chemické listy. -- ISSN 0009-2770. -- Roč. 107, č. 3 (2013), s. 209-213
Témata
Popis jednotky
3 schemata, 2 tabulky
Bibliografie
Literatura na s. 213 (30 zázn.)

:

Informace o knihovně

Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Plný text Neznámý