New approach to the study of dough mixing processes

To chci

The importance of the dough mixing, knowledge of the requirements of individual types of flour in the mixing, and achieving the proper quality with respect to the final dough properties are still actual problems. This study describes the changes in consistency, extensographic energy, and temperature progress in connection with the mechanical energy flow into celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zdenka Muchová
Další autoři
Boris Žitný
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
14 il.
Publikováno v
Czech Journal of Food Sciences. -- ISSN 1212-1800. -- Roč. 28, č. 2 (2010), s. 94-107
Témata
Popis jednotky
6 tabulek, 8 grafů
Bibliografie
Bibliografie na s. 106-107 (25 zázn.)

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Web Plný text Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL