:

Information about library

MARC

LEADER 00000naa a2200000 a 4500
001 czpb000110206
003 CZ PrUZP
005 20081114104447.0
007 ta
008 081113s2007 xr do f 000 0 cze d
040 |a ABA009  |b cze 
072 7 |a 636  |x Chov zvířat. Živočišná výroba  |2 Konspekt  |9 24 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 636.08  |2 MRF-sel 
080 |a 663.48  |2 MRF-sel 
245 0 0 |a Fermentační proces a stabilita siláže pivovarského mláta /  |c Ivo Vyskočil ...[et al.] 
300 |b 5 il. 
500 |a 3 barev. fot., 2 grafy 
650 0 9 |a FEEDS 
650 0 9 |a BREWERS GRAINS 
650 0 9 |a PRESERVATION 
650 0 9 |a SILAGE MAKING 
650 0 9 |a FERMENTATION 
650 0 9 |a QUALITY 
650 0 9 |a PRESERVATIVES 
650 0 9 |a ORGANIC ACIDS 
650 0 9 |a DYES 
650 0 9 |a LACTIC ACID BACTERIA 
650 0 9 |a ENZYME PREPARATIONS 
650 0 9 |a LABORATORY EXPERIMENTATION 
650 0 7 |a krmiva  |2 agrovoc 
650 0 7 |a pivovarské mláto  |2 agrovoc 
650 0 7 |a konzervace  |2 agrovoc 
650 0 7 |a silážování  |2 agrovoc 
650 0 7 |a fermentace  |2 agrovoc 
650 0 7 |a jakost  |2 agrovoc 
650 0 7 |a konzervační přípravky  |2 agrovoc 
650 0 7 |a organické kyseliny  |2 agrovoc 
650 0 7 |a barviva  |2 agrovoc 
650 0 7 |a baktérie mléčného kvašení  |2 agrovoc 
650 0 7 |a enzymatické přípravky  |2 agrovoc 
650 0 7 |a laboratorní pokusy  |2 agrovoc 
700 1 |a Vyskočil, Ivo,  |u MZLU v Brně  |4 aut 
700 1 |a Kalhotka, Libor,  |d 1976-  |u MZLU v Brně  |7 stk2008441703  |4 aut 
700 1 |a Pyrochta, Václav,  |u MZLU v Brně  |4 aut 
700 1 |a Doležal, Jan,  |u MZLU v Brně  |4 aut 
700 1 |a Doležal, Petr,  |d 1953-  |u MZLU v Brně  |7 jo2005267762  |4 aut 
773 0 |t Náš chov  |x 0027-8068  |g Roč. 67, č. 3 (2007), s. 78-80  |q 67:3  |9 2007 
773 0 |t Zajistit kvalitní objemná krmiva, příprava na pastvu [příloha] 
910 |a ABA009  |x czpb000110206 
990 |a RS 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001166459&local_base=ANL