:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000naa a2200000 a 4500
001 czpb000093274
003 CZ PrUZP
005 20060628184550.0
007 ta
008 060628s2006 xr o f 000 0 cze d
040 |a ABA009  |b cze 
043 |a e-xr---  |b e-xr-pg  |2 czenas 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.3  |2 MRF-sel 
100 1 |a Prýmas, Lukáš,  |d 1976-  |7 uzp2011646429  |4 aut 
245 1 0 |a Uzení a výroba sýrů na farmách /  |c Lukáš Rytina ; Josef Pánek, Luboš Babička 
300 |b 3 il. 
500 |a barev. fot. 
611 2 4 |a Praktikum pro faremní zpracovatele mléka  |d (2005 :  |c Praha, Česko) 
650 0 7 |a mléčné výrobky  |2 agrovoc 
650 0 7 |a sýr  |2 agrovoc 
650 0 7 |a jakost  |2 agrovoc 
650 0 7 |a uzení  |2 agrovoc 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |2 agrovoc 
650 0 7 |a zařízení potravinářského průmyslu  |2 agrovoc 
650 0 7 |a kouř  |2 agrovoc 
650 0 7 |a karcinogenní látky  |2 agrovoc 
650 0 7 |a dříví  |2 agrovoc 
650 0 7 |a druhy  |2 agrovoc 
650 0 7 |a výcvikové kursy  |2 agrovoc 
650 0 9 |a MILK PRODUCTS 
650 0 9 |a CHEESE 
650 0 9 |a QUALITY 
650 0 9 |a SMOKING 
650 0 9 |a FOOD TECHNOLOGY 
650 0 9 |a FOOD INDUSTRY EQUIPMENT 
650 0 9 |a SMOKES 
650 0 9 |a CARCINOGENS 
650 0 9 |a WOOD 
650 0 9 |a SPECIES 
650 0 9 |a TRAINING COURSES 
651 7 |a Suchdol (Praha, Česko)  |7 ge130996  |2 czenas 
653 0 |a udírny 
653 0 |a udírenské komory 
653 0 |a semináře 
700 1 |a Pánek, Josef,  |u Madeta Řípec  |4 aqt 
700 1 |a Babička, Luboš,  |d 1944-  |7 xx0025757  |4 aqt 
773 0 |t Zemědělec  |x 1211-3816  |g Roč. 14, č. 11 (2006), s. 42  |q 14:11  |9 2006 
910 |a ABA009  |x czpb000093274 
990 |a RS 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000995607&local_base=ANL