Možnosti využití peptidu dalarginu a jeho analogů ke zvýšení líhnivosti jiker a přežití plůdku ryb
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 1 tab., lit. 21
- Publikováno v
- Ochrana zdraví ryb. -- s. 96-104
- Témata
Instituce:
Výběr článků v českých novinách, časopisech a sbornících - ANL
Záznam není součástí řezu
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czb97 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 19971216000000.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 971216s1997 xr a a u100 0 cze | ||
040 | |a ABA009 |b cze |d ABA001 |9 2 | ||
080 | |a 619 |2 undef | ||
080 | |a 639.2/.3 |2 undef | ||
100 | 1 | |a Kouřil, Jan |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Možnosti využití peptidu dalarginu a jeho analogů ke zvýšení líhnivosti jiker a přežití plůdku ryb / |c Jan Kouřil Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický Jihočeské univerzity, Jitka Hamáčková VÚRH JčU, Tomislav Barth Akademie věd ČR, Ústav organické chemie a biochemie |
300 | |b 1 tab., lit. 21 | ||
611 | 2 | 4 | |a Ochrana zdraví ryb |d (1997 : |c Průhonice, Česko) |
653 | 0 | |a sladkovodní ryby |a kapr |a lín |a Clarias gariepinus |a pstruzi |a Oncorhynchus mykiss |a etapy vývoje zvířat |a vajíčka |a líhnivost vajec |a rybí plůdek |a přežití |a peptidy | |
700 | 1 | |a Hamáčková, Jitka |4 aut | |
700 | 1 | |a Barth, Tomislav |4 aut | |
773 | 0 | |t Ochrana zdraví ryb |d Vodňany : Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický Jihočeské univerzity, 1997 |z 80-85887-11-8 |g s. 96-104 |9 1997 | |
910 | |a ABA009 |x czb97 | ||
990 | |a RS | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000358421&local_base=ANL |