Konkurenceschopnost potravinářského sektoru ČR : (výsledky dotazníkového šetření) = The competitiveness of the CZ food industry
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 57 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Ústav zemědělské ekonomiky a informací,
2010
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Výzkumná studie ;
č. 100
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-86671-76-5
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
PSTUD
|
|
663PLÁ | E45962 |