Dietní vaření pro pracující : výtah z přednášek pro kuchaře závodních kuchyní
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 91 s. ; il. 8°
- Vydáno
-
[S.l.] :
Komise pro zásobování pracujících při URO,
1946
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Tb.
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000cam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | uzp000099638 | ||
SYS | 0 | 0 | |0 99638 |
LDR | 0 | 0 | |0 0cam a22 a 4500 |
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20100526162034.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 050723s1946 xr f 000 0 cze d | ||
DRU | |a a | ||
CAS | |a 0907 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c ABA001 |d ABA009 | ||
072 | 7 | |a 614 |x Veřejné zdraví a hygiena |2 Konspekt |9 14 | |
080 | |a 614 |2 MRF | ||
084 | |a US01 |2 agrovoc | ||
245 | 0 | 0 | |a Dietní vaření pro pracující : |b výtah z přednášek pro kuchaře závodních kuchyní / |c Autoři: kol. |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a [S.l.] : |b Komise pro zásobování pracujících při URO, |c 1946 | ||
300 | |a 91 s. ; |b il. |c 8° | ||
500 | |a Tb. | ||
650 | 0 | 7 | |a kuchařství |2 agroterm |
650 | 0 | 7 | |a stravování závodní |2 agroterm |
650 | 0 | 7 | |a jídla dietní |2 agroterm |
650 | 0 | 7 | |a hygiena |2 agroterm |
650 | 0 | 7 | |a dieta |2 agroterm |
650 | 0 | 7 | |a nemoci |2 agroterm |
910 | |a ABA009 |k r | ||
920 | |a retro000000638 | ||
990 | |a BK | ||
993 | |a 000723609 | ||
996 | 6 | |b 246050027775 |c K2076 |n 000 |p r |h I.A.P.16.8.6 |w 000099638 |u 000010 |e ABA009 |j UZP50 |a 72 |r Depozitář Kojetice |l Knihovna Antonína Švehly |s P |t ABA009.UZP01000099638.UZP50000099638000010 | |
996 | 6 | |b 246050034474 |c K19019 |n 000 |h I.A.P.15.8.1 |w 000099638 |u 000020 |e ABA009 |j UZP50 |a 72 |r Depozitář Kojetice |l Knihovna Antonína Švehly |s P |t ABA009.UZP01000099638.UZP50000099638000020 | |
998 | |a sidlichovska | ||
SIF | |a kr |b 302009 |d 200907 | ||
RET | |a r |b zs |c 200907 |d 302009 | ||
SID | |a Z39 |b NKC-Z |