Zemědělství a potraviny

To chci

Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Holec, 1977-
Další autoři
Jana Poláková, 1962-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
223 stran : barevné ilustrace, mapky, grafy
Vydáno
Praha : Profi Press s.r.o., 2019
Vydání
První vydání
Témata
Popis jednotky
Na obálce: Encyklopedický přehled
ISBN
978-80-86726-98-4

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
ZUK_ZLR
830:015/12 (KUP)