Vejce
Základní informace o vejcích. Nechybí rady a tipy, jak správně rozeznat kvalitní vejce.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 15 s. : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny,
2014
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny - Témata
- Popis jednotky
- Název z obálky
- ISBN
- 978-80-905096-9-6 (Potravinářská komora ČR : brož.)
978-80-87719-16-9 (Sdružení českých spotřebitelů : brož.)
Instituce
- Další knihovny
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě (aktuální záznam)
- Národní knihovna ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci