Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 727 stran : ilustrace ; 24 cm
- Z cyklu
- Vydáno
-
V Brně :
JOTA,
2015
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Popis jednotky
- Poznámky
Obsahuje rejstřík
Nové revidované vydání - ISBN
- 978-80-7462-866-5