Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá

To chci

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Julia Child, 1912-2004
Další autoři
Simone Beck, 1904-1991
Jan Kozák, 1970-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
727 stran : ilustrace ; 24 cm
Z cyklu
Vydáno
V Brně : JOTA, 2015
Vydání
Vydání první
Témata
Popis jednotky
Poznámky
Obsahuje rejstřík
Nové revidované vydání
ISBN
978-80-7462-866-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
OSVOKL
Kniha druhá / J 330649/II