Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin

To chci

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Dostálová, 1943-
Další autoři
Pavel Kadlec, 1940-
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
425 s. : barev. il. ; 24 cm
Vydáno
Ostrava : Key Publishing, 2014
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Monografie (Key Publishing)
Témata
Popis jednotky
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-7418-208-2

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna