Služby společného stravování

To chci

Charakteristika forem společného stravování a jejich postavení v cestovním ruchu. Podmínky pro podnikání ve stravování, úloha a obsah podnikatelského záměru, materiální vybavení pohostinské provozovny, využití informačních systémů. Význam a hodnocení kvality.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Lena Mlejnková
Další autoři
Vysoká škola ekonomická v Praze. Katedra cestovního ruchu
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
130 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Oeconomica, 2009
Vydání
2., aktualiz. vyd.
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, katedra cestovního ruchu
300 výt.
Uživatelské určení
Doporučeno pro studium na VŠE v Praze
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-245-1592-2 (brož.)

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
OSVOKL
J 280744