Služby společného stravování
Charakteristika forem společného stravování a jejich postavení v cestovním ruchu. Podmínky pro podnikání ve stravování, úloha a obsah podnikatelského záměru, materiální vybavení pohostinské provozovny, využití informačních systémů. Význam a hodnocení kvality.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 130 s. : il. ; 30 cm
- Vydáno
-
Praha :
Oeconomica,
2009
- Vydání
- 2., aktualiz. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, katedra cestovního ruchu
300 výt. - Uživatelské určení
- Doporučeno pro studium na VŠE v Praze
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-245-1592-2 (brož.)