Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Get it

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Pavel Kadlec, 1940-2024
Other Authors
Karel Melzoch, 1958-
Michal Voldřich, 1962-2013
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Document Type
Books
Physical Description
496 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Published
Ostrava : Key Publishing, 2013
Edition
Vyd. 1.
Series
Monografie (KEY)
Subjects
Item Description
Na obálce nad názvem: Technologie potravin
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliography
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-7418-163-4

:


Please login to display connected libraries.

About Získej EDD

The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.