Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 496 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
- Published
-
Ostrava :
Key Publishing,
2013
- Edition
- Vyd. 1.
- Series
- Monografie (KEY)
- Subjects
- Item Description
- Na obálce nad názvem: Technologie potravin
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie - Bibliography
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-163-4
Please login to display connected libraries.
About Získej EDD
The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.