Přeskočit na obsah
Přihlášení
Schránka:
0
položek
Schránka
(Plná)
Čeština
English
Lihovarství. Díl I.
Ve všech polích
Název
Autor
Téma
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Lihovarství. Díl I.
To chci
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor
Josef Dyr
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
316 s. :
Vydáno
Praha :
SNTL,
1955
Vydání
1. vyd.
Témata
monografie
lihovarské suroviny
lihovarství
potraviny
>
pp
Vybrat instituci
:
Informace o knihovně
Jednotky
Získej MVS
Získej EDD
Metadata
Instituce
Instituce
Národní technická knihovna (aktuální záznam)
Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
Zobrazit citace
Poslat e-mailem
Exportovat záznam
Exportovat jako MARC
Exportovat jako MARCXML
Exportovat jako RDF
Exportovat jako RIS
Exportovat jako BIBFRAME
Exportovat jako stručný záznam pro tisk
Exportovat jako úplný záznam pro tisk
Trvalý odkaz
Přidat do oblíbených
Sdílet záznam
Vložit do schránky
Odstranit ze schránky
Podobné
Mikrobiologie kvasná : Pro 3 . ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie
Milan Tvrdoň
Výroba lihovin : Vratislav Grégr; Jiří Uher
Vratislav Grégr
Lihovarství : Díl II.
Josef Dyr
Kontrola výroby a výrobků v závodech zemědělsko-průmyslových : naps. Václav Vilikovský za součinnosti Josefa Dyra
Václav Vilikovský
Chemie a technologie sladu a piva. Díl 2, Pivovarství
Josef Dyr, 1904-1980