Zdravá výživa

To chci

V tomto vydání je zcela přepracována předpisová část a položen důraz na stati o diferencovaném stravování pracujících. Kniha je stručným přehledem celé nauky o výživě od fyziologie přes biologické hodnoty potravin k návodům k jejich správné kombinaci. Je doplněna tabelárními přehledy a ukázkami jídelníčků.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Mašek, 1908-1994
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
117 s. : il., tab.
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1961
Témata

:


MARC

LEADER 00000nam 2200000 a 4500
001 MED00086258
003 CZ-PrNML
005 20141219143324.0
008 020828s1961 xr cze||
009 BK
040 |a ABA008  |b cze  |e AACR2 
041 0 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie  |a 612  |2 konspekt  |7 sk136312 
080 |a 612.39  |2 h 
080 |a 613.2  |2 h 
100 1 |a Mašek, Josef,  |d 1908-1994  |4 aut  |7 jk01080543 
245 1 0 |a Zdravá výživa /  |c Josef Mašek 
260 |a Praha :  |b Státní zdravotnické nakladatelství,  |c 1961 
300 |a 117 s. :  |b il., tab. 
650 0 7 |a nutriční terapie, dietoterapie a výživa  |2 mednas  |7 nlk20040148352 
910 |a ABA008  |b K 27581  |y x 
974 |f Knihy / monografie 
996 |a K56925  |b 2530103566  |c K 27581  |9 ABA008  |l 012  |x F  |s P  |f 18991230  |o 0  |t ABA008.K56925 
996 |a K56926  |b 2530103565  |c K 27581  |9 ABA008  |l 012  |x F  |s A  |f 18991230  |o 0  |t ABA008.K56926 
BAS |a NML  |a 01  |a 11 
HGS |a 1  |b 1  |c 1  |d 1 
HLO |l ABA008  |a 1  |b 1  |c 1  |d 1 
IDV |1 2  |a ABA008  |b ReL180077  |c 0114581  |d NLK_NML_MON