Ovocnictví : učebnice pro vysoké školy zemědělské, fakulty agronomické a provozně ekonomické
Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě a hnojení ovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, sklizni a zásadám … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 368 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1967
- Vydání
- 2., uprav. vyd.
- Popis jednotky
- Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
HP2
|
DEN
|
2-0526.583-67 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
HP2
|
DEN
|
2-0526.583-67 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
HP2
|
DEN
|
2-0526.583-67 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
HP2
|
DEN
|
2-0526.583-67 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
HP2
|
DEN
|
2-0526.583-67 |