Ovocnictví : učebnice pro vysoké školy zemědělské, fakulty agronomické a provozně ekonomické

To chci

Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě a hnojení ovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, sklizni a zásadám celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Ladislav Černý, 1917-
Karel Červenka
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
368 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1967
Vydání
2., uprav. vyd.
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0526.583-67
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0526.583-67
Prezenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0526.583-67
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0526.583-67
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0526.583-67