Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá

To chci

Druhý svazek brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Julia Child, 1912-2004
Další autoři
Simone Beck, 1904-1991
Jan Kozák, 1970-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
727 stran : ilustrace ; 24 cm
Z cyklu
Vydáno
V Brně : JOTA, 2015
Vydání
Vydání první
Edice
Populárně naučná
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
Nové revidované vydání
ISBN
978-80-7462-866-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dittrichova
Naučná literatura pro dospělé
C2b1b C 6216/2.1
Absenčně
Načítá se…
Petřiny
Naučná literatura pro dospělé 2.NP
C2b1b C 6216/2.2
Absenčně
Načítá se…
Chodov
Naučná literatura pro dospělé
C2b1b C 6216/2.3
Absenčně
Načítá se…
Dejvice
Vypujcka
C2b1b C 6216/2.4
Absenčně
Načítá se…
Spořilov
Naučná literatura pro dospělé
C2b1b C 6216/2.5
Absenčně
Načítá se…
Korunní
Naučná literatura pro dospělé
C2b1b C 6216/2.7
Absenčně
Načítá se…
Dědina
Vypujcka
C2b1b C 6216/2.8
Absenčně
Načítá se…
Barrandov
Naučná literatura pro dospělé
C2b1b C 6216/2.9
Absenčně
Načítá se…
Ostrovského
Naučná literatura pro dospělé
C2b1b C 6216/2.11