Kulinární dědictví Čech, Moravy a Slezska : tematická výběrová encyklopedie

Get it

Publikace představuje pokrmy, nápoje a další prvky stravování obyvatel všech sociálních vrstev, které byly identifikovány a verifikovány jako nosné hodnoty kulturního dědictví českých zemí 19. a 20. století. Obsahuje více než pět set hesel a přes tři sta fotografií, přehled základní literatury a informačních zdrojů.

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Irena Korbelářová, 1963-
Document Type
Books
Physical Description
384 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
Published
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2022
Edition
Vydání první
Subjects
Item Description
500 výtisků
Bibliography
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7510-532-5

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
KLINAU
641/642 A 252449