Výkrm hospodářských zvířat

To chci

Příspěvek k úspěšnému zvládnutí cílevědomého výkrmu hospodářských zvířat a také k tomu, aby maso a masné výrobky odpovídaly jakostí požadavkům spotřebitele.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Herzig, 1901-1976
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
318 s. : il., tab., gr.
Vydáno
Praha : Československá akademie zemědělských věd v SZN, 1961
Vydání
1. vyd.
Edice
Zemědělská výroba
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
ZLISKL
A 35258