Léčíme se cibulí : [zdravé a pikantní pokrmy]

To chci

Cibule nepatří jenom ke kulinářským surovinám, nýbrž je i významnou léčivou rostlinou ze skupiny přírodních antibiotik. Je plná vitaminů (vitamin C, E, betakaroten, vitaminy B, flavonoidy), obsahuje důležité minerály, vlákniny, esenciální aminokyseliny, mastné kyseliny, cholin pro odbourávání tuků a další významné látky, prospěšné celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Arcimovičová, 1958-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
71 s. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Ivo Železný, 2002
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Knížky dostupné každému
Praktické recepty
Témata
Popis jednotky
Podnázev z obálky
Edice KDK na hřbetě číslo 243
Bibliografie
Bibliografie
ISBN
80-237-3693-0
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

: