Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá

To chci

Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie - oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Julia Child, 1912-2004
Další autoři
Simone Beck, 1904-1991
Jan Kozák, 1970-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
727 stran : ilustrace ; 24 cm
Z cyklu
Vydáno
V Brně : JOTA, 2015
Vydání
Vydání první
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
Nové revidované vydání
ISBN
978-80-7462-866-5

:


MARC

LEADER 00000nam a22000003i 4500
001 0614131
003 CZ PrSKC
005 20230127094118.0
007 ta
008 151130s2015 xr a g f 001 0 cze d
020 |a 978-80-7462-866-5  |q (vázáno) 
040 |a CBA001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.568(44)  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Child, Julia,  |d 1912-2004  |7 js20091006002  |4 aut 
240 1 0 |a Mastering the art of French cooking, volume two.  |l Česky 
245 1 0 |a Umění francouzské kuchyně :  |b pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.  |n Kniha druhá /  |c Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák 
246 1 4 |a Umění francouzské kuchyně 2 
250 |a Vydání první 
264 1 |a V Brně :  |b JOTA,  |c 2015 
300 |a 727 stran :  |b ilustrace ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Obsahuje rejstřík 
500 |a Nové revidované vydání 
520 9 |a Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie - oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami. Nakladatelská anotace. Kráceno. 
520 9 |a Druhý svazek brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. 
650 0 7 |a francouzská jídla  |7 ph114588  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Beck, Simone,  |d 1904-1991  |7 mzk2013745206  |4 aut 
700 1 |a Kozák, Jan,  |d 1970-  |7 mzk2003187830  |4 trl 
900 |a CBA001  |b 18 
996 |e ABE344  |w 001930000168291  |s NZ 
996 |e ABG016  |w 016120000229064  |s NZ 
996 |e BRG508  |w kpw01195533  |s NZ 
996 |e DCG302  |w 002000001158224  |s NZ 
996 |e DCG501  |w 109369  |s NZ 
996 |e LNG001  |w 016900000540586  |s NZ 
996 |e LNG501  |w 017330000287102  |s NZ 
996 |e MBG001  |w kpm01191795  |s NZ 
996 |e PTG001  |w 017700000329720  |s NZ 
996 |e TPG001  |w 016690000797444  |s NZ 
996 |e TPG502  |w 43096  |s NZ 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=006834917&local_base=SKC