Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá
Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie - oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 727 stran : ilustrace ; 24 cm
- Z cyklu
- Vydáno
-
V Brně :
JOTA,
2015
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
Nové revidované vydání - ISBN
- 978-80-7462-866-5
:
MARC
LEADER | 00000nam a22000003i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 0614131 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20230127094118.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 151130s2015 xr a g f 001 0 cze d | ||
020 | |a 978-80-7462-866-5 |q (vázáno) | ||
040 | |a CBA001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641.568(44) |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Child, Julia, |d 1912-2004 |7 js20091006002 |4 aut | |
240 | 1 | 0 | |a Mastering the art of French cooking, volume two. |l Česky |
245 | 1 | 0 | |a Umění francouzské kuchyně : |b pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. |n Kniha druhá / |c Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák |
246 | 1 | 4 | |a Umění francouzské kuchyně 2 |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a V Brně : |b JOTA, |c 2015 | |
300 | |a 727 stran : |b ilustrace ; |c 24 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
500 | |a Nové revidované vydání | ||
520 | 9 | |a Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie - oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami. Nakladatelská anotace. Kráceno. | |
520 | 9 | |a Druhý svazek brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. | |
650 | 0 | 7 | |a francouzská jídla |7 ph114588 |2 czenas |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Beck, Simone, |d 1904-1991 |7 mzk2013745206 |4 aut | |
700 | 1 | |a Kozák, Jan, |d 1970- |7 mzk2003187830 |4 trl | |
900 | |a CBA001 |b 18 | ||
996 | |e ABE344 |w 001930000168291 |s NZ | ||
996 | |e ABG016 |w 016120000229064 |s NZ | ||
996 | |e BRG508 |w kpw01195533 |s NZ | ||
996 | |e DCG302 |w 002000001158224 |s NZ | ||
996 | |e DCG501 |w 109369 |s NZ | ||
996 | |e LNG001 |w 016900000540586 |s NZ | ||
996 | |e LNG501 |w 017330000287102 |s NZ | ||
996 | |e MBG001 |w kpm01191795 |s NZ | ||
996 | |e PTG001 |w 017700000329720 |s NZ | ||
996 | |e TPG001 |w 016690000797444 |s NZ | ||
996 | |e TPG502 |w 43096 |s NZ | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=006834917&local_base=SKC |