Chléb a pečivo
Publikace vám pomůže orientovat se v široké nabídce pekařských výrobků a poznat jejich kvalitu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 19 s. : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny,
2013
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny - Témata
- Popis jednotky
- Název z obálky
Dotisk 2015 - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-87719-11-4
:
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Digitální knihovna | Dostupné v prostorách NK ČR | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
Web | Odkaz | Neznámý | |
Web | Odkaz | Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI) |